banner

Wolongs præstationer inden for elbiler

Elektriske køretøjer er hurtigt ved at blive fremtiden for transport, og drivkraften bag disse teknologiske vidundere er deres elektriske motorer.Den kinesiske motorproducent Wolong har været på forkant med udviklingen på dette område og forsynet globale bilproducenter med højkvalitets elektriske køretøjsmotorer.

l4

Wolong Automobile har en lang historie med produktion og R&D, som har en historie på 33 år.Virksomheden fokuserer på at udvikle og fremstille elektriske motorer til forskellige applikationer, herunder elektriske scootere, elektriske cykler, elektriske køretøjer og udstyr til vedvarende energi.

I årenes løb har Wolong opnået bemærkelsesværdige resultater inden for elbiler.Dens EV-motorfamilie inkluderer Permanent Magnet Synchronous Motors (PMSM), Induction Motors (IM) og Switched Reluctans Motors (SRM).Disse motorer er kendt for deres høje effektivitet, kompakte størrelse, lave støj og lange levetid.

En af Wolongs mest imponerende præstationer inden for popularisering af elektriske køretøjer har været dets partnerskab med internationale bilproducenter som Volkswagen, BMW og Volvo.Wolongs avancerede elbilmotorer bruges i øjeblikket i populære modeller som BMW i3 og Volkswagen ID.4.

Wolong er forpligtet til at blive en førende motorleverandør i branchen, og dens dedikation til kvalitet har vundet Wolong mange hæder.I 2019 vandt Wolong asynkronmotor den dobbelte A+ energieffektivitetscertificering og blev den første induktionsmotor i branchen til at vinde denne hæder.

Udover at producere standard EV-motorer er Wolong også engageret i udviklingen af ​​innovative produkter.Et af deres seneste gennembrud er udviklingen af ​​en ny EV-motor, der integrerer motor, reduktionsgear og controller i en kompakt enhed.Denne innovation øger motorens effekt, energieffektivitet og overordnede ydeevne markant.

Alt i alt har Wolongs resultater inden for EV-motorer hjulpet med at skubbe elektriske køretøjer til forkant med bæredygtig transport.Deres engagement i kvalitet, innovation og effektivitet har gjort dem til førende inden for produktion af elbilmotorer.Med kontinuerlig og dedikeret forskning og udvikling vil Wolong fortsætte med at skubbe elektriske køretøjer mod en renere og grønnere fremtid.


Post tid: Mar-14-2023