banner

Wolong og Enapter underskrev aftalememorandummet om etablering af et joint venture-selskab for hydrogenelektrolysatorer i Kina.

Den 27. marts 2023 underskrev Wolong Group og Enapter, en tysk teknologivirksomhed, der er specialiseret i at udvikle og producere nye anionbyttermembran (AEM) elektrolysesystemer, et samarbejdsmemorandum i Italien, der etablerer et partnerskab med fokus på brintelektrolyse og relaterede virksomheder i Kina.

wps_doc_3

Underskrivelsesceremonien blev overværet af formanden for Wolong Group, Chen Jiancheng, formanden for Wolong Electric Drive Group, Pang Xinyuan, Chief Scientist for Wolong Electric Drive Group, Gao Guanzhong, samt administrerende direktør for Enapter, Sebastian-Justus Schmidt , CTO Jan-Justus Schmidt og COO Michael Andreas Söhner. 

Sammenlignet med proton exchange membrane (PEM) elektrolyseteknologi, der bruger dyre og sjældne platinmaterialer såsom iridium, kræver AEM-teknologi kun standardmaterialer såsom bipolære stålplader og polymermembraner, samtidig med at den opnår tilsvarende effektivitet og hurtig dynamisk ydeevne.Desuden er AEM-elektrolyse mere omkostningseffektiv og effektiv sammenlignet med alkalisk elektrolyse (AEL).Derfor kan AEM-elektrolyse fremmes bredt i den grønne brintproduktionssektor. 

Ved at udnytte Wolongs ekspertise inden for elektriske løsninger og fremragende produktionskapaciteter vil Wolong og Enapter arbejde sammen om at levere grøn brintproduktion og brintlagringssystemløsninger for at bidrage til at nå målene for CO2-neutralitet.Wolong-Enapter brintelektrolyse joint venture i Kina vil fuldt ud udnytte Enapters fordele inden for AEM-teknologi med fokus på produktion af små og megawatt-skala brintelektrolysesystemer. 

Wolong er forpligtet til at levere sikre, effektive, intelligente og grønne elektriske drivsystemløsninger og fuld livscyklustjenester til globale brugere.Ud over motorer og drev spænder virksomhedens forretning over elektrisk transport og vedvarende energi, herunder solenergi og energilagring. 

Enapter, med hovedkontor i Tyskland, er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle og producere nye AEM-elektrolysesystemer, og som har med succes fremmet anvendelsen af ​​AEM-elektrolyse på markedet i flere år med nøglepatenter inden for AEM-teknologi.


Indlægstid: 17-apr-2023