banner

Energibesparelse på 78 %: Forsøg med transformation af trykkeriindustrien, effekten er fantastisk

Renovering introduktion
Målet for denne transformation er verdens førende trykkerivirksomhed, som er en benchmark-virksomhed i trykkeribranchen.Transformationsmodulet er blæsertransformationen af ​​et enkelt air-condition ventilatorskab.Wolong Energy Saving forsynede den med en omfattende prøveplan uden tryk og gennemførte en omfattende renovering og opgradering af klimaanlæggets vindskab.
Fra foreløbig forskning og energibesparende audit, til programevaluering og endelig til prøvesignering og leveringsdrift, tog det kun en uge.Wolong Energy Saving Energy gav virksomheden en komplet, hurtig og professionel transformationsserviceproces og blev meget anerkendt af virksomheden.
Renoveringsproces
1. Anlægsmiljø implementering
Inden renoveringen blev der lavet sikkerhedsforanstaltninger for miljøet på stedet, opsat advarselsskilte, og byggeområdet blev afgrænset for at sikre et sikkert byggemiljø.
xcv (1)

2. Original maskindataindsamling
Før konstruktionen, da den originale ventilator til aircondition-ventilatoren fungerede normalt, indsamlede vi relevante data såsom dens driftseffekt, vindhastighed, luftmængde og energiforbrug.
xcv (2)
3. Demontering af originalt udstyr
Et vindskab af det originale udstyr indeholder tre blæsere, som var stærkt rustne og korroderede.Efter demontering renser vi indvendigt grundigt for at sikre, at indersiden af ​​vindskabet er rent og fri for fremmedlegemer.
xcv (3)
4. Wolong EC ventilatorinstallation
Efter at have rettet beslagene og skillevæggene udskiftede og installerede vi en Wolong højeffektiv smart blæser og gennemførte en række driftstests for at sikre, at den smarte blæser fungerede glat.
xcv (4)5. Rengør vindskabet grundigt
Efter at renoveringen var afsluttet, blev klima-emhætten indvendigt og udvendigt renset grundigt, og gulvet blev fejet for virkelig at opnå en omfattende renovering og opgradering.
xcv (5)Energibesparende dataanalyse
Wolong Energy Savings energibesparende transformation kan erstatte tre originale fremadskrånende centrifugalventilatorer med kun én Wolong højeffektiv smart ventilator.Under samme produktionsmiljø og arbejdsforhold bruger den ekstremt lav driftseffekt til at generere større luftmængde og vindhastighed.Energibesparelsesraten for en enkelt ventilator er så høj som 78,8 %, hvilket giver fantastiske energibesparende og driftsmæssige effekter.Denne energibesparende renovering er et benchmark fyrtårnsprojekt i trykkeribranchen.

 


Indlægstid: 31. december 2023